koulut alko taas...

se paikka mihin ei jaksa mennä mut on pakko ja onha siel iha kivaaki joskus ku maikat ei häiritse ja saa vaa jutella kavereitten kans tai kuunnella musaa. ei aina jaksa opiskella (: mut et nyt jo 4 päivän jälkee ku alkaa tuntuu et on finaalis ni alkaa huolestuttaa. miten sitä jaksaa kirjottaa koskaa ja päästä viel läpi jos ei nyt oo motivaatioo ku eka vuos lukiost vei kaikki mehut ihanilla 8-4 joka päivä lukkareil ?

helpottaa elämää sinäänsä ku täyttää vuoden alusta 18. sit on kortti ja auto ja saa vähä mennä niiku mihin haluu tai ainaki käymää siel. tai no työpaikkaki pitäs hankkii mut sitä oon halunnu jo 8. luokalta asti et sais rahaa kaikkee tarvittavaan. ni semmosen sitte hankin jostai ku on ikää esim koff sielt kuulemma saa hyvää palkka.. äh en tiä viel sen näkee sitte ku se aika koittaa.. täysikäsyyden siis.

aattelin kans pyytää kelalta opintotukee. joku oli saanu jotain 96 € ni alko tekee mieli kans ns. ilmasta rahaa.

aivan nii ja toi urheilu puoli pitäs pistää kuntoon kans. juoksulenkkii vaa tekemään vaa. säät vaa ei ain suosi tai on kurkku kipee tai ei vaan jaksa ku on ollu kaamee koulupäivä. monetha harrastaa oikeesti jotaki, mut tuntuu turhauttavalt alottaa nyt joku kunnon harrastus kuten öö no jaa joku tanssi vaikka ku pitää alottaa alkeista joittenki pienten kanssa..? luen mieluummi espanjaa kansalaisopistolla. no lo sé pitää sitäki miettii.

kaikke pitää miettii ku pitäs tehä läksyt, viiä koira ulos tehä itekki kunnon lenkkii siivota kotona, istuu iltaa joskus kavereittenki kans, ettii työpaikkaa, tehä lisätehtävii <äidinkieli varmaanki ois iha hyvä alotus>, säästää rahaa jotain tulevaisuutta varten, jatko-opiskelutki ois hyvä miettii ja samoin se mitä kirjottaa niii aivan ja miten laittaa hiukset vanhoihin ja minkälaisen puvun hankkii ja paljon siihenki aikoo tuhlaa rahaa.. suhdejututki on vähä rempallaan ku miehii tulee ja menee mut kukaan ei jää ja pysähdy hetkeks kattoo mikä on vialla ja se joka pysähtyy asuu kaukana eikä pääse kattomaan ihan läheltä mikä ongelma vaivaa.. viikonloppusinki on tämä ihanaäitiihminen päätti rajottaa rakkaantyttärensä elämää ettei tämä pääse katsomaan tätä kerrankin pysähtynyttä herraa.. no pitää sitäki sitte miettii et miten sen kanssa menee ja tulee. juu ja sitte pitää miettii et miten jaksaa käydä tätä kouluu kun ei saa nukutuks ku koko kesäloma valvottii ja nyt ei oikee toi myöhään valvomine ja aikasee heräämine toimi yksiin. nii ja kouluun pitäs palauttaa papereita ja pitäs tää koneella oleminenki rajottuu pikkusen.

nääh en jaksa miettii näitä asioita. taidan jättää kaikki ongelmat huomisee tai ylihuomisee tai jokski muuhun aikaan milloin ne todella kaatuu niskaan ja ne on helpompi organisoida oikein.. tai sitten ei... mut nyt ei vaan pysty/jaksa/viitsi.

muy bien.

gracias y adiós.